Loading...

Prodajem kuću i zemljište u Bihaću Abdulaha Škaljića

Prodajem kuću i zemljište u Bihaću Abdulaha Škaljića

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kucu i zemljište u Bihacu koja se nalazi na lokaciji Prekounje u ulici Abdulaha Skaljica. Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini velike gradske pijace, Željeznicke stanice…

Kuća se nalazi na zemljisnoj parceli povrsine 3.402 m2 a dimenzije kuce iznose 8 x 8 metara, prizemni objekat. Uz kucu se nalazi i pomocni objekti tipa garaze i ostave. Kuca, kao i pomocni objekti, su starije gradnje i u losem su stanju te je potrebno kompletno renoviranje ili eventualno rusenje te izgradnja novog objekta.
Parcela – zemljište je dvostrano orijentisano a jedna strana ima izlaz na prema Željezničkoj stanici te može biti interesantna i pogodna za poslovni objekat s obzirom na aktiviranjanje željeznice u budućem periodu. Sa druge strane uća ima prilaz i iz ulice Abdulaha Škaljića koja je jako mirna ulica pogodna za privatno stanovanje.
Objekat posjeduje građevinsku dozvolu kao i svu komunalnu infrastrukturu. Vlasnicka dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena lokacije ce biti u skladu sa dogovorom!
Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share