Loading...

Prodajem kuću u Bihaću Mehmeda Fazlića

Prodajem kuću u Bihaću Mehmeda Fazlića

120.000KM

Opis nekretnine

Prodajem  kuću u Bihaću koja se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u naselju Nova četvrt u ulici Mehmeda Fazlića. Kuća se nalazi na jako mirnoj i za stanovanje ugodnoj lokaciji bez gradske buke a ipak od centra grada udaljena svega 5-10 minuta laganog hoda.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 528 m2 a dimenzije kuće iznose 10 x 9 metara spratnosti prizemlje i potkrovlje. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, kuhinje i trpezarije zatim dnevnog boravka i spavaće sobe a u drugom dijelu prizemlja se nalazi i garaža sa prostorom za ostavu iz koje se može direktno pristupiti u kuću. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, hodnika i četiri spavaće sobe.

Kuća je u dobrom stanju i nedavno je dosta toga renovirano a tom prilikom je urađena nova vanjska termo fasada (10 cm), nova vanjska PVC stolarija, podne obloge od laminata i keramike i prizemlju a u potkrovlju brodski pod, nedavno zamjenjen krov sa novim limenim pokrovom … Kuća takođe posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture (struja, voda, kanalizacija, internet, Catv…).

Cjelokupna parcela je kompletno ograđena a dvorište kuće odnosno ulaz u garažu je i asfaltiran a sa bočne strane kuće nalazi se dovoljno prostora koji se može urediti i prilagoditi prema vlasitim željama.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena kuće iznosi 120.000,00 KM!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share