Loading...

Prodajem kuću u Bihaću Mehmeda Mujezinovića

Prodajem kuću u Bihaću Mehmeda Mujezinovića

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Nova četvrt u ulici Mehmeda Mujezinovića. Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje ugodnoj lokacija, udaljena svega 5 minuta lagane šetnje do strogog centra grada.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 511 m2 a dimenzije kuće iznose 9 x 11 metara + pomoćni objekat 4 x 4,5 metra, spratnosto suteren, prizemlje i sprat.

Suteren kuće se sastoji od dvije garaže. Prizemlje kuće, koje ima zaseban ulaz, se sastoji od ulaznog hodnika, ostave, predsoblja, tri sobe, kuhinje i trpezarije i kupatila i wc-a. Sprt kuće, koji takođe ima zaseban ulaz, se sastoji od velike natkrivene terase, ostave, hodnika, kupatila i wc-a, dvije sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom.

Sprat kuće je nedavno kompletno renoviran a prizemlje kuće nije renovirano ali je u jako dobrom stanju i dobro održavano. Krov kuće je takođe nov (renoviran). Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zaonteresiranih strana

Dijeljenja:

Podjeli ovu nekretninu

Share