Loading...

Prodajem kuću u Bihaću Midžić mahala

Prodajem kuću u Bihaću Midžić mahala

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu u Midžić mahali. Kuća se nalazi na jako lijepoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, u centru grada uz sve neophodne sadržaje za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 422 m2 a dimenzije kuće iznose 10 x 10 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, kotlovnice i vešeraja, dnevnog boravka, kupatila i wc-a i kuhinje i trpezarije sa izlazom na vanjsku terasu. Sprat kuće se sastoji od stepeništa, dvije spavaće sobe od kojih jedna izlazi na balkon. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, kuhinje i trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na bakon, spavaće sobe i kupatila i wc-a.

Drugi dio kuće, koji ima zaseban ulaz se sastoji od prizemlja i sprata. U prizemlju se nalazi hodnik, kupatilo i wc, kuhinja i trpezarija i soba. Sprat se sastoji od stepeništa i dvije sobe.

Kuća je kompletno renovirana 2010. godine a tom prilikom je urađena nova vanjska PVC stolarija sa roletnama, nova vanjska termo fasada (10 cm stiropor), novi krov, stepeništa u kući urađena u kamenu i keramici, nova unutrašnja drvena stolarija, nove instalacije struje i vode, novo kupatilo i wc….Kuća posjeduje i centralno grijanje na lož ulje.

Sama parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena. Na ulazu u dvorište se nalazi velika ulazna kapija od kovane ograde, dvorište popločano u dijelu za parking vozila a ostalo zasađeno travom.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share