Loading...

Prodajem kuću u Bihaću Muslići SNIŽENA CIJENA

Prodajem kuću u Bihaću Muslići SNIŽENA CIJENA

152.554KM

Opis nekretnine

Prodajem kuću u predgrađu Bihaća koja se nalazi u naselju Muslići. Kuća se nalazi na jako lijepoj i mirnoj lokaciju u prirodnom ambijentu okružena zelenilom a u neposrednoj blizini se nalazi ranć „Montana“.

Predmet prodaje je kuća, koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.823 m2, dimenzija 9 x 12 metara spratnosti prizemlje i potkrovlje. Prizemlje kuće se sastoji od natkrivenog ulaza, ulaznog hodnika, kupatila i wc-a, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kojeg se izlazi na veliku vanjsku natkrivenu terasu zatim špajza i garaže iz koje se može ući direktno u kuću. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, hodnika, tri spavaće sobe, kupatila i wc-a.

Podna obloga u kući je laminat, vanska fasada je termoizolaciona 10 cm,  centralno grijanje na drva, vanjska PVC stolarija, nova unutrašnja drvena stolarija… Hodnici, stepenište i kupatila su obložena keramikom.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca. Cijena kuće je sad snižena i iznosi 78.000 Euro!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share