Loading...

Prodajem kuću u Bihaću Nova četvrt

Prodajem kuću u Bihaću Nova četvrt

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Nova četvrt u ulici Muhameda Havaije Uskufije. Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje ugodnoj lokaciji sa otvorenim pogledom na grad, udaljena svega 5 minuta lagane šetnje do strogog centra grada.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 340 m2 a sama kuća ima stambenu površinu preko 300 m2 a spratnost kuće je  prizemlje i dva sprata.

Kuća se sastoji od četiri spavaće sobe, dva dnevna boravka, tri kompletno zvršena i moderno opremljena kupatila, potpuno nova peć za centralno grijanje na pelet (50 kw), vanjska PVC stolarija sa roletnama, unutrašnja drvena stolarija, podne obloge od mramora (stubište i hodnik), garaža u prizemlju kuće, vanjska ulazna kapija na daljinsko otvaranje i zatvaranje….. Prizemlje kuće je potpuno odvojeno i ima zaseban ulaz te se može koristiti kao zaseban stan.

Cjelokupna parcela je kompletno ograđena sa kovanom ogradom te još dodatno sa kamenom a dvorište je popločano i jako lijepo uređeno.

Ova kuća, s obzirom na svoju poziciju i otvorenim pogledom na grad, izgleda kao dvorac te je idealna za one kupce koji žele kvalitet i komfor. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zaonteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share