Loading...

Prodajem kuću u Bihaću Privilica

Prodajem kuću u Bihaću Privilica

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Privilica u ulici Privilička. Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini rijeke Une a sama lokacija je od centra grada udaljena svega 5 minuta lagane vožnje.

Predmet prodaje jeste kuća dimenzija 14,00 x 8,60 + 6,00 x 4,00 metara a koja se nalazi na zeljišnoj parceli površine 568 m2 (dimenzije parcele su cca 34 x 16 metara). Kuća se sastoji od prizemlja i sprata a u prizemlju kuće je predviđen poslovni prostor koji se sastoji od dvije prostorije, kupatila i wc-a u jednom dijelu i garaže (6,00 x 4,00 metara) u drugom dijelu prizemlja. Na spratu se nalazi stambeni prostor koji se sastoji od stepeništa, hodnika, tri spavaće sobe, kupatila i wc-a, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na balkon.

Ova kuća je odlična prilika za one koji žele da žive na jako mirnoj i ugodnoj lokaciji u neposrednoj blizini centra grada kao i da dodatno urede kuće prema vlastitim željama.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share