Loading...

Prodajem kuću u Bihaću Repušine

Prodajem kuću u Bihaću Repušine

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću, stambeno-poslovni objekat, u Bihaću koji se nalazi na odličnoj lokaciji u naselju Repušine u ulici Mehmeda Šaćira Kurtćehajića. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji za stanovanje, izolirana u odnosu na obližnju magistralnu cestu te da uz ostale sadržaje neophodne za stanovanje daje mogućnost ugodnog stanovanja.

Predmet prodaje jeste kuća, stambeno-poslovni objekat, dimenzija 8,80 x 11,20 + 3,77 x 13,21 + 2,05 x 5,40 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje a koja se nalazi na građevinskom zemljištu ukupne površine 819 m2. Kuća posjeduje preko 10 soba, 4 mokra čvora, dvije kuhije, dvije terase, dva balkona, garažu…. Ukupna netto korisna površina kuće iznosi 402 m2.

Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena. Na ulazu u dvorište nalaze se dvije velike kolske kapije od kovane ograde na daljinsko otvaranje i zatvaranje, prednji dio dvorišta je asfaltiran a drugi dio je sa uređenim travnjakom i ostalom hortikulturom gdje se i nalazi jedan šedrvan (hladnjak) sa stolom za odmor. Kuća posjeduje i centralno grijanje na lož ulje i na drva tako se može kombinirati.

Ovo je zaista kuća koja je izgrađena od najkvalitetnijih materijala sa pažnjom prema svim detaljima te je idealna za one koji žele da uživaju u komforu. Cijena kuće biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share