Loading...

Prodajem kuću u Bihaću sa izlazom na rijeku Unu Plandište

Prodajem kuću u Bihaću sa izlazom na rijeku Unu Plandište

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću u Bihaću sa izlazom na rijeku Unu koja se nalazi na prelijepoj lokaciji u centru grada u ulici Plandište. Radi se zaista o jedinstvenoj i prelijepo lokaciji koja se nalazi na samoj rijeci Uni a koja se nalazi u užem gradskom jezgru a ipak dovoljno odmaknuta od gradske buke. Lokacija čini ovu izvrsnu kuću rajem na zemlji.

Predmet prodaje jeste stara kuća sa nadograđenim dijelom koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 165 m2 koja direktno izlazi na rijeku Unu a bitno je naglasiti da ova prelijepa lokacija ima više kvadrature nego što je upisano u zemljišne knjige. Sam izlaz na rijeku Unu ovo imanje ima u širini od 15 metara a pojas uz rijeku Unu je kompletno podzidan, uređen sa kamenim pločama sa plažom na samoj Uni. Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena sa zasadima voća te Čempresima i prelijepo uređenim travnjakom. Prilaz kući je direktno sa glavne asfaltne ceste.

Sto se tiče same kuće, radi se o staroj bosanskoj kuću koja je djelimično uređena te je dograđen novi dio koji je u funkciji i koji se koristi. Nadograđeni dio kuće je potpuno renoviran, kao i prizemlje kuće, dok je sprat ostao nerenoviran. Sastoji se od tri sobe, kuhinje, kupatila i wc u prizemlju i dvije sobe na spratu koje se neuređene i ne koriste se.

Ova nekretnina prestavlja jedinstvenu priliku za one koji su uvjek sanjali da u strogom centru grada žive na rijeci Uni te da budući dom pretvore u pravi mali raj!!!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share