Loading...

Prodajem kuću u Bosanskom Petrovcu

Prodajem kuću u Bosanskom Petrovcu

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću u Bosanskom Petrovcu koja se nalazi na jako lijepo lokacija,u samom centru grada, u ulici Bišćani. Kuća se nalazi direktno uz glavnu saobraćajnicu u gradu a u neposrednoj bzini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje je kuća dimenzija 11,10 x 8,10 + 1,23 x 2,68 + garaža 8 x 3,05 + ulaz sa terasom 2,55 x 9,90 metara, spratnosti prizemlje i potkrovlje. Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.095 m2 a radi se o novoizgrađenom objektu koji je završen 2015. godine.

Prizemlje kuće se sastoji od natkrivenog ulaza i terase, ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila i wc i kotlovnice. Potkrovlje kuće se sastoji od spiralnog stepeništa, hodnika, četiri sobe, kupatila i wc-a i terasa.

Grijanje u kući je centralno na kruto gorivo sa kombinacijom podnog grijanja (dnevni boravak, kuhinja, hodnik, kupatilo) a u ostatku kuće radijatorsko. Vanjska stolarija je PVC, unutrašnja drvena, vanjska fasada termo. Podne obloge visokokvalitetni laminat i keramika.

Cjelokupna parcela je ograđena i jako lijepo uređena te podzidana kamenom. U sklopu imanje se nalazi i pomocni objekat 10 x 5,5 metara sa urednom dokumentacijom.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva a kuća posjeduje i Građevinsku i Upotrebnu dozvolu. Cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Dijeljenja:

Podjeli ovu nekretninu

Share