Loading...

Prodajem kuću u Sarajevu Briješće Ramiza Velića

Prodajem kuću u Sarajevu Briješće Ramiza Velića

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kucu u Sarajevu koja se nalazi u naselju Briješće u ulici profesora doktora Ramiza Velića  na granici sa naseljem Rajlovac, Opština Novi Grad Sarajevo.

Kuca se nalazi na zemljišnoj parceli površine 665 m2, pravouglog je oblika i čitavom dužinom je na asfaltnom putu. Dimenzije kuće iznose 16,5 x 10,5 metara, spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje.

Objekat je novije gradnje i započet je 2015. godine i rađen je u skladu sa tehničkom dokumetacijom. U prizemlju objekta se nalazi  poslovni prostor visine 3,5 metra, kotlovnica i kancelarije a trenutno je u funkciji radionice uslužne djelatnosti. Sprat je kompletno završen  i useljen i živi se u njemu. Potkrovlje objekta  ima zaseban ulaz i u sistemu je „roh-bau“ i može se prilagoditi konačnoj namjeni korisnika. Uz ulaz kuće planirana je prema projektu i garaža za koju su stvoreni preduslovi i ona je uslov za tehnički prijem objekta. Fasada na kući je termo ugradbena sa grafitnim stiroporom a završni sloj je fasada Baumit. Grijanje objekta je urađeno preko kotlovnice koja je prilagođena na čvrsto gorivo i pelet.

Kuća se može prometovati u ovakvom stanju uz potrebnu tehničku dokumentaciju ili da se završi tehnički prijem objekta i uknjižba. Kuća posjeduje Urbanstičku dozvolu, Gađevinsku dozvolu i u toku su pripreme za tehnički prijem objekta.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share