Loading...

Prodajem kuću u Sarajevu Kasima Hadžića

Prodajem kuću u Sarajevu Kasima Hadžića

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću u Sarajevu na vrlo atraktivnoj lokaciji u naselju Žilavka na raskrsnici ulica Safeta Zajke i Kasima Hadžića, općina Nov Grad. Ustvari, radi se o poslovno-stambenom objektu u kojem je nekada bila poznata kafana “Zilavka”. Lokacija je vrlo atraktivna, nalazi se na glavnoj i veoma frekfentnoj komunikaciji, pogodna je za sve djelatnosti od biznisa do stanovanja.

Zemljišna parcela je pravougaonog oblika površine 652 m2 a na kojoj se nalazi kuća dimenzija 9,2 x 8,5 metara spratnosti prizemlje i sprat. Sa sjeverne strane dogradjen je još jedan dio od cca 30 m2 ( 9,20 x 3,2)  koji je u donjoj etaži pretvoren u skladišni prostor a za sprat je to ulaz u kuhinju.

Uz objekat se nalazi i garaža dimenzija 12,50 x 4 metra, visine 3 metra koja nije uknjižena ali ima Urbanisticku dozvolu. Kuća i garaža su građeni 1964/65 godine od čvrstih materijala a međuspratna konstrukcija je A/B ploča. I kuća i garaža imaju zasebne priključke struje, plina i vode (industrijski priključci).

Prizemlje objekta se sastoji ulaznog hodnika, wc-a, jedne manje prostorije i jedne velike prostorije površine cca 45 m2. Na spratu se nalaze 4 prostorije  (tri veće i jedna manja), kupatilo sa wc-om i balkon ispred jedne sobe.

Vlasnicka dokumentacija je uredna, podnesen je zahtjev za usaglašavanje starog i novog katastarskog operata (harmonizacija). Cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share