Loading...

Prodajem kuću u Sarajevu Stari grad Ćemerlina

Prodajem kuću u Sarajevu Stari grad Ćemerlina

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji Starog grada u ulici Ćemerlina. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini fakulteta Islamskih nauka kao i svih ostalkih sadržaja neophodnih za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 330 m2 a dimenzije kuće iznose 9 x 8 metara spratnosti prizemlje i sprat ukupne stambene površine 130 m2 u dvije etaže. Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat apartmanskog tipa površine 40 m2 i podrum od 20 m2.

Kuća je starobosanska na 4 vode izgrađena 1960. godine i konstantno obnavljana i u izuzetno dobrom stanju. Ima prilaz sa dvije strane autom iz ulice Kecina a pješački prilaz iz ulice Veselina. Dvorište kuće je urađeno u bosanskom stilu sa pomoćnim sadržajima za ugodan boravak.

Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, ostave, velikog kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i stepeništa koje vodi na sprat. Na spratu se nalazi veliko predsoblje, tri sobe i wc.

Apartmanski objekat je zaseban i namješten je za 4 osobe. Grijanje kuće je etažno na plin a apartman na struju (konvektori). U dvorištu kuće je obezbeđen parking za 4-5 automobila.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share