Loading...

Prodajem poslovi objekat i zemljište Bihać Ripač

Prodajem poslovi objekat i zemljište Bihać Ripač

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem poslovni objekat i zemljište koje se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Ripač u ulici Put Armije BiH. Predmetni objekat i zemljište se nalaze na jako atraktivnoj i prometnoj lokaciji na samom magistralnom putu M-5 Bihać –Sarajevo sa kojeg direktno ima i prilaz. U neposrednoj blizini objekta se nalazi i benzinska pumpa „Energopetrol“, industrijska zona „Ripač“…

Predmet prodaje jeste poslovni objekat dimenzija 16,55 x 25,05 metara spratnosti P+1 sa pripadajućim zemljištem ukupne površine 3.682 m2. Poslovni objekat je trenutno u roh-bau fazi i kao takav je i predmet prodaje što daje mogućnost budućem kupcu da objekat prilagodi i uredi prema vlastitim potrebama i željama. Objekat posjeduje urednu Građevinsku dozvolu kao i sve priključke komunalne infrastrukture a dio zemljišta ispred objekta je asfaltirno i uređeno. Dio zemljišta koji se nalazi uz objekat iznosi 1.867 m2.

U neposrednoj blizini poslovnog objekta (udaljeno cca 50 metara) i njegovog pripadajućeg zemljišta (1.867 m2) se prodaje i drugi dio zemljišta površine 1.815 m2 što čini ukupnu površinu od 3.682 m2. Taj dio zemljišta je kompletno tamponiran, sa jedne strane ograđen sa urednim pristupnim putem.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski, cijena nekretnine će biti u skaldu sa dogovorom!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share