Loading...

Prodajem poslovni objekat benzinsku pumpu Visoko

Prodajem poslovni objekat benzinsku pumpu Visoko

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem poslovni kompleks – benzinsku pumpu sa autopraonom koja se nalazi u naselju Uvorići, općina Visoko u Zeničko-Dobojskom Kantonu. Objekti su izgrađeni uz lokalni put Visoko – Podvinci, udaljeni od petlje u Viskom 2 km. Cijela dionica puta Visoko – Podvinci je izgrađena sa stambeno-poslovnim i stambenim objektima pa možemo konstatovati da je lokacija ekonomski vrlo dobra čime svjedoće postojeći poslovni i stambeni objekti.

Predmet prodaje jeste poslovni objekat benzinske pumpe i drugi objekat tipa autopraonice a sve zajedno se nalazi na građevinskom zemljištu ukupne površine 1.188 m2.

  • Poslovni objekat benzinske pumpe:

Dimenzija 17,54 x 6,10 spratnosti Pod+P+1 i nadstešnica 10,00 x 9,00 metara prizemni objekat.Netto površina poslovnog objekta iznosi 274,86 m2 + zatvorena terasa 22,87 m2 + nadstrešnica 90,00 m2.

  • Poslovni objekat autopraonica:

 Dimenzija 12,54 x 6,00 metara prizemni samostojeći objekat

Navedeni objekti su izgrađeni na građevinskom zemljištu sa izvedenom kompletnom infrastrukturom (vodovod, kanalizacija,saobraćajnice,ograda, podzidi itd…).

Oba poslovna objekta posjeduju uredne Građevinske i Upotrebne dozvole a i sama vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski. Cijena cjelokupnog poslovnog kompleksa će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share