Loading...

Prodajem rezidencijalni objekat u Sarajevu Breka

Prodajem rezidencijalni objekat u Sarajevu Breka

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kuću – rezidencijalni objekat u Sarajevu koji se nalazi na jako atraktivnoj, za stanovanje jako ugodnoj i mirnoj lokaciji, u naselju Breka. Kuća se nalazi na zaista prelijepoj lokaciji gdje je između ostalih smješteno dosta diplomatskih lica a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća – rezidencija koja se sastoji od dvije odvojene cijeline sa posebnim ulaznim partijama svaka sa po 180 m2. Svaki stan se sastoji od 3 komforna luksuzno opremljena kupatila, 3 spavaće sobe sa ugrađenim plakarima, 2 dnevna boravka, jedne male galerije, 2 kuhinje sa trpezarijama od punog trešnjevog drveta i ugrađenom bijelom tehnikom. Takođe, američki plakari use nalaze u sobama uz ulazne holove, po dva balkona i po dvije lodje.

Svi prostori su ukusno dekorisani najkvalitetnijim tapetama a enterijeri opremljeni vrhunskim namjestajem iz uvoza. Svaka od dvije kuće, posjeduje autonomno centralno grijanje a u alternativi su plinski ili električni bojleri od po 28 kw.

Uz kuću se nalazi pomoćni objekat koji posjeduje dvije komforne garaže sa po 30 m2 i automatskim vratima. Ispod garaža u prizemlju se nalazi polivalentni apartmanski prostor od cca 50 m2 sa sobom, kuhinjom sa trpezarijom, kupatilom i saunom.

Takođe samo dvorište je jako lijepo uređeno sa dva odvojena lijepo hortikulturno riješena vrta sa prostorom za kamin sa roštiljem površine cca 460 m2. Objekat posjeduje video alarmni uređaj povezan sa agencijom za zaštitu!

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share