Loading...

Prodajem salonski stan u Sarajevu Titova

Prodajem salonski stan u Sarajevu Titova

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u strogom centru grada, na izuzetno lijepoj lokaciji i lijepom okruženju u ulici Maršala Tita,  preko puta Parkuše, do BBI centra, Mcdonaldsa i drugih sadržaja.

Predmet prodaje jeste  stan koji  se nalazi na prvom spratu zgrade a njegova površina po ZK ulošku iznosi 117 m2 a stvarna kvardatura stana iznosi 125 m2. Po strukturi, stan je petosoban a sastoji se od ulaznog hodnika, dio stana koji gleda na ulicu Titova su  dvije sobe po 17 i 24 m2 koje su i međusobno povezane  zatim soba od cca 17 m2 koja izlazi na lođu, druga strana stana koja gleda na dvorište zgrade dnevni boravak površine 25 m2, kuhinja sa trpezarijom cca 12 m2, kupatilo, wc i djevojačka soba – garderober površine 7 m2 i iz te sobe je izlaz na veliku terasu koja se pruža ispred svi prostorija ovog dijela stana. Stan posjeduje lođu koja gleda na ulicu Titova i terasu koja gleda na dvorište zgrade.

Stan se nalazi u zgradi iz vremena Austrougarske gradnje sa visokim stropovima, salonski stan koji je  dobro očuvan i sve je u njemu još izvorno (stolarija koja se moze restaurirati).

Stan je idealan i za biznis i za stanovanje. Zbog same lokacije vrlo lako se moze preurediti u hostel, uredske prostore  a i da se koristi kao salonski stan.

Vlasnička dokumentacije je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share