Loading...

Prodajem stambeno poslovni objekta u izgradnji u Sarajevu Mejtaš

Prodajem stambeno poslovni objekta u izgradnji u Sarajevu Mejtaš

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem stambeno – poslovni objekat u izgradnji u Sarajevu na uzuzetno lijepoj lokaciji Mejtaša, preko puta Katoličkog centra u ulici Ivana Cankara uz hotel „Mišel“. Predmetni objekat se nalazi na teritoriji općine Centar a u neposrednoj blizini se nalaze svi važniji objekti i lokacije u samom gradu.

Površina zemljišne parcele na kojoj je objekat izgrađen iznosi 190 m2 a tlocrtna površina etaže je 130 m2, spratnosti S+P+5. Objekat je konstruktivno izgrađen bez unutrašnjih pregrada.

Netto površine po etažama:

  • Suteren 190 m2,
  • Prizemlje i 4 etaže po 128 m2
  • Peta etaža 79,58 m2
  • Tavan 64,86 m2

__________________________

Ukupno: 983,31 m2

Objekat je rađen u skladu sa Regulacionim planom za tu parcelu ali bez adekvatne dokumentacije te je sada u toku postupaak legalizacije sa rekonstrukcijom i redizajnom objekta i relativno brzo se može dobiti Urbanistička saglasnost.

Obzirom da nisu urađene unutrašnje pregrade, lako se može prilagoditi konačnoj namjeni. Jedno od idejnih rješenja je za hotel a drugo za stambeni objekat. Parking prostor je predviđen da se riješi u suterenskoj etaži a obzirom da se trenutno radi podzemna garaža preko puta samog objekta  parking prostor  se može obezbijediti i na ovaj način a sve u zavisnosti od konačne namjene objekta.

Objekat ima priključak vode (od 3 cola), priključak plina i struje (pet mjernih mjesta) a može biti i više jer je dovodni kabal dovoljnog presjeka.

Predmet prodaje je urađeno stanje na terenu pokriveno sa Urbanističkom saglasnosti. Ukoliko dođe do realizacije u fazi dobivanja Urbanističke saglasnosti mogu se u istoj ukomponovati želje krajnjeg korisnika i namjena objekta.

Vlasnistvo čisto, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share