Loading...

Prodajem stan sa garažom u Bihaću Ozimice I

Prodajem stan sa garažom u Bihaću Ozimice I

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem stan sa garažom u Bihaću koji se nalazi u naselju Ozimice I u ulici Murat bega Ibrahimpašića. Stan se nalazi na jako dobroj, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje kao što su dječiji vrtić, osnovne škole, supermarketi, dječija igrališta, ugostiteljski objekti, banke…

Predmet prodaje jeste stan ukupne površine 67 m2 plus balkon (3 m2) koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, odvojene kuhinje sa izlazom na balkon i u kojoj se nalazi ostava zatim komfornog dnevnog boravka, dvije spavaće sobe te kupatila i wc-a i ostave (šupe) u prizemlju zgrade.

Radi se o jako lijepom i komfornom stanu u koji je renoviran a tom prilikom je zamjenjena nova vanjska PVC stolarija, obrađeni zidovi, nove instalacije struje i vode, renovirano kupatilo i wc i kuhinja…

Uz stan se prodaje i garaža površine 18 m2 koja se nalazi odmah do zgrade iako nije uslov da se stan i garaža prodaju zajedno.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share