Loading...

Prodajem stan sa garažom u Sarajevu Tuzlanska

Prodajem stan sa garažom u Sarajevu Tuzlanska

175.000KM

Opis nekretnine

Prodajem namješten stan sa garazom u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji Buća Potok u ulici  Tuzlanska. Radi se o jako lijepo, za stanovanje ugodnoj lokaciji, koja je vezana za naselja Čengić Vilu i Otoku u neposrednoj blizini kružnog toka a takođe u neposrednoj blizini se nalazi i gradski prevoz  autobus i nešto dalje tramvaj. A uz samu zgradu se nalaze i ostali sadržaji za ugodno stanovanje kao što su osnovna škola, supermarketi, ugostiteljski objekti…

Predmet prodaje je dvosoban stan  (zgrade Tibra), površine 64 m2,  sa velikom zatvorenom lođom ispred dnevnog boravka i spavace sobe. Stan je dosta komforan, nalazi se na drugom spratu, orjentacija Istok a sastoji se od predsoblja, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom za zatvorenu lođu koja je dodatno zatvorena zatim hodnik duž kojeg su ugradbeni plakari te spavaće sobe i ostave.

Stan je kompletno namješten sa vrlo kvalitetnim namještajem sve po mjeri, vrlo malo korišten, dobro očuvan a u kupatilu je urađen novi keramički tuš i promjenjene nove slavine. Grijanje je etažno na plin a stan je dodatno klimatiziran.

Uz stan se prodaje i garaža sa uknjiženih 22 m2 (mada ima i vise), koja je dodatno rađena sa betonskom pločom koja je izdignuta iznad nivoa osnovne ploče i urađena rolo vrata.

Stan se prodaje isključivo sa namještajem i garažom a ukupna cijena iznosi 175.000,00 KM!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share