Loading...

Prodajem stan u Bihaću Harmani

Prodajem stan u Bihaću Harmani

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Harmani u ulici Ešrefa Kovačevića. Stan se nalazi na jako dobroj, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje od kao što su dječiji vrtić, osnovne škole, supermarketi, dječija igrališta…

Predmet prodaje jeste stan ukupne površine 71 m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika u kojem se nalazi ugradbeni plakar, kuhinje i trpezarije, komfornog dnevnog boravka sa izlazom na jedan od balkona takođe komforne spavaće sobe sa izlazom na drugi balkon koji je zatvoren novom PVC stolarijom te kupatila i wc-a.

Radi se o jako lijepom i komfornom stanu u kojem je zamjenja vanjska PVC stolarija, urađena nova podna obloga sa laminatom i koji je jako svjetao i dvostrano orijentisan stan. Za buduće kupce ovaj ovaj stan može biti odlična prilika da ga dodatnim radovima preurede u stan prema vlastitom ukusu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share