Loading...

Prodajem stan u Sarajevu Josipa Stadlera

Prodajem stan u Sarajevu Josipa Stadlera

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi na veoma atraktivnoj a mirnoj lokaciji u strgom centru grada  u ulici Josipa Stadlera, općina Stari grad. Stan se nalazi u neposrednoj blizini  Katedrale –  Vrhbosanske katoličke bogoslovije i teologije, Muzičke akademije, Bošnjačkog instituta i drugih sadržaja …

Predmet prodaje jeste stan povrsine 118 m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade (zgrada ima 4 sprata) u kojoj je na svakom spratu smješten po jedan stan. Zgrada ima i jako  lijepo uređeno dvorište iza zgrade.

Po strukturi je petosoban, dvostrano orijentisan stan. Stan je detaljno  adaprtiran prije dvije godine a tom prilikom su urađene sve instalacije, podne obloge, termoizolacija stana urađena je sa mineralnom vunom debljine 5 cm na svim vanjskim zidovima stana i time se jako puno postiglo na toplotnoj izolaciji stana i uštedi na grijanju. Stan je obezbeđen i sa alarmnim sistemom, videonadzorom i vatrodojavom.

Raspored prostorija u stanu je sledeći:  lijeva strana stana (Južna) nalaze se tri prostorije od kojih su dvije spojene u dnevni boravak a jedna je spavaća soba. Drugi dio stana je soba za goste, kupatilo sa wc-om, ostava zatim veliko kupatilo sa svim sadržajima, kuhinja sa trpezarijom.

Grijanje stana je riješeno kombinovanim sistemom, plin i struja sa dodatnim spremnikom za toplu vodu i na čvrsto gorivo (drva) jer stan posjeduje dvije Kalijeve peći koje su u funkciji.

Parking prostor za stan je riješen preko podzemnih garaža u neposrednoj blizini stana.

Vlasnička dokumentacija je ureda i odmah prevodiva na budućeg kupca a postoji i opcija prodaje stana sa i bez namještaja. Cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share