Loading...

Prodajem stan u Sarajevu Jukićeva

Prodajem stan u Sarajevu Jukićeva

130.000KM

Opis nekretnine

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u općini Centar, lokacija Bare u ulici Jukićeva (tri nebodera). Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste dvosoban stan površine 53 m2 plus dva balkona. Nakon renoviranja i adaptacije gdje su balkoni pretvoreni u stambeni dio tom prilikom se je dobio trosoban stan povrsine 68 m2. Stan se nalazi na 2. spratu a sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka ispred kojeg je bio veliki balkon a sada je od tog balkona i dijela dnevnog boravka urađena jedna soba koja je odvojena staklenom plohom zatim kuhinja sa trpezarijom i spavaća soba.

Stan je kompletno renoviran a tom prilikom su zamjenje sve instalacije (voda, struja, grijanje), podne obloga je lamelni parket, vanjska stolatija PVC višekomorna stolarija (proizvođač “SAPLAT”), ulazna vrata blindo – protivprovalna.

Uz stan se prodaje i garaža montažna betonska dimenzija 3×6 m, povrsine 18 m2, koja nije još uknjižena ali su stanari pokrenuli proceduru za legalizaciju istih.Stan je kompletno namjesten i postoji mogućnost dogovora za namještaj ako to kupcu odgovara.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana sa garažom iznosi 130.000,00 KM!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share