Loading...

Prodajem stan u Sarajevu Trg nezavisnosti

Prodajem stan u Sarajevu Trg nezavisnosti

110.000KM

Opis nekretnine

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Alipašino polje „C“ faza u ulici Trg nezavisnosti. Stan se nalazi na jako lijepoj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalazi infrastruktura od velike vaznosti za porodice sa djecom: škola, vrtić, biblioteka, knjižara, brojna igralista za djecu, trgovine, apoteka i izuzetno prostran i kvalitetan parking prostor od kojih se jedan nalazi neposredno uz zgradu.  Zgrada je smještena preko puta Bosanke džamije u C fazi i ima 8 spratova.

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 72m2 koji se nalazi na trećem spratu stambene zgrade. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, balkona, kupatila i dvije ostave. Stan je odlično pozicioniran i dvostrano orjentisan, bez vanjskih bočnih zidova, sto ga ljeti čini hladnim, a zimi toplim.

Stan je renoviran u nekoliko etapa u periodu od 2012. do 2016. Tom prilikom su urađeni nova unutrašnja i vanjska drvena stolarija, parketi, radijatori, eletro instalacije, blindirana vrata. Kupatilo nije renovirano, ali je funkcionalno i izuzetno komotno.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana iznosi 110.000,00 KM!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share