Loading...

Prodajem troiposoban stan u Bihaću Ozimice II

Prodajem troiposoban stan u Bihaću Ozimice II

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Ozimice II. Stan se nalazi na jako dobroj, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje kao što su dječiji vrtić, osnovne škole, supermarketi, dječija igrališta, ugostiteljski objekti…

Predmet prodaje jeste troiposoban stan površine 75 m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, komfornog dnevnog boravka, odvojene kuhinje zatim dječije sobe, dvije spavaće sobe od kojih se jedna trenutno koristi kao garderober te kupatila i posebno wc.

Radi se o jako lijepom i komfornom stanu koji je full renoviran a tom prilikom je zamjenjena nova vanjska PVC stolarija, novo etažno radijatorsko grijanje sa peći na pelet, renovirano kupatilo i wc i kuhinja, nove podne obloge od visokokvalitetnog laminata, nova unutrašnja stolarija… Kao dodatnu mogućnost i pogodnost moramo istaći da je moguće i da se izgradi i balkon.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share