Loading...

Prodajem trosoban stan u Bihaću Bihaćkih branilaca

Prodajem trosoban stan u Bihaću Bihaćkih branilaca

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem stan u Bihaću koji se nalazi u centru grada u ulici Bihaćkih branilaca u neposrednoj blizini gradskog mosta. Stan se nalazi na jednoj od najboljih, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje kao što su dječiji vrtić, osnovne škole, supermarketi, ugostiteljski objekti…

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 81 m2 plus velika terasa od cca 15 m2 a koji se nalazi na drugom spratu zgrade što u naravi jeste potkrovlje sa normalnim i punim visinama. Stan se sastoji od komfornog ulaznog hodnika zatim dnevnog boravka sa trpezarijom iz kojih se izlazi na terasu, odvojene kuhinje sa ostavom (špajzom), kupatila i wc-a, spavaće sobe i dječije sobe.

Radi se o jako lijepom i komfornom trosobnom stanu koji je renoviran a gdje su podne obloge parket (Bukva), zidovi gletovani, nove instalacije struje i vode, grijanje na struju a stan je i klimatiziran. U stanu su, u spavaćoj i dječijoj sobi, rađeni ugradbeni plakari po mjeri što stanu daje odličan prostor za smještanje stvari kao i lijep i moderan izgled a naravno i kuhinja i sav ostali namještaj je takođe rađen po mjeri. Već pomenuta velika terasa pruža odličan i intiman prostor za odmor sa pogledom na rijeku Unu. Ono što je bitno napomenuti da se radi o manjoj zgradi sa svega dva stana sa odličnim susjedima a takođe se nalazi dosta prostora koji može poslužiti kao raznorazna ostava.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share