Loading...

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Brčanska

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Brčanska

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem trosoban stan u Sarajevu koji se nalazi u ulici Brčanska, opština Novi Grad. Za ovaj dio grada možemo naglasiti da je elitni dio grada, da je planski izgrađen u skladu sa regulacionim planom grada i infrastrukturom naselja. Data nekretnina nalazi se u neposrednoj blizini sljedećih objekata : osnovna škola , vrtić, zelena pijaca, dom zdravlja, džamija, nogometno igralište, olimpijski bazen, tramvajsko i trolejbusko stajaliste , tržni centri Merkur, Konzum i DM, šetalište uz Miljacku, razne trgovačke, ugostiteljske, zdravstvene i mnoge druge ustanove i centri, što pružaju više nego dovoljne uslove za urban i lagodan život u pravom smislu riječi.

Predmet prodaje jeste trosoban stan koji se nalazi na 12. spratu zgrade ukupne površine 84 m2 a sastoji se od  komforna dnevna soba kuhinja trpezarija dvije spavaće sobe kupatilo sa WC toalet-WC hodnik ostava balkon. Stambeno poslovna zgrada je građena u modernom stilu, sa prostranim i svijetlim prostorijama. Zgrada posjeduje liftove… Stan posjeduje grijanje preko toplana. Ulazna vrata su protuprovalna i u stanu je ugrađen protuprovalni sistem dojave. Prozori su urađeni od punog drveta (spavaća soba i kuhinja) i od eloksiranog aluminijuma sa trokomornim mostom (trpezarija i dnevni boravak). Kompletna strana iz dnevnog boravka prema balkonu urađena je od kliznih staklenih elemenata. Sva stakla su vakumirana i punjena argonom.

Unutrašnja stolarija je posebno dizajnirana i urađena je od punog jasena. Sobna vrata su dodatno tapacirana kožom. U hodniku i dnevnom boravku ugrađeni su američki ormari sa kliznim vratima.

Kuhinja je od trpezarije odvojena kliznim vratima. Podovi su urađeni od kamena, keramike, stakla, drveta i parketa. Kupatilo je opremljeno Jacuzzi stupom, njemačkom sanitarnom opremom, protočnim bojlerom Vailant i ugrađenim fenom Indu, te ima poseban prekidač za ventilator. Elektro instalacija sa razvodnim ormarom je komplet nova.

Rasvjeta, indirektna i direktna je od LED i halogenih rasvjetnih tijela. Utičnice i prekidači su proizvođača Legrand. Grijanje je centralno sa novim radijatorima marke Lipovica i Herc termostatskim ventilima. U kupatilu i Wc-u ugrađena je prinudna ventilacija sa vremenskim upravljanjem. U svim prostorijama moguće je priključiti se na kablovsku televiziju, telefon i internet. U nekoliko prostorija izveden je spušteni strop sa ugrađenom rasvjetom. Kuhinjski elementi su italijanski, a oprema je Siemens.

Namještaj u dnevnom boravku je ugaona garnitura Natuzzi, a stol sa stolicama u trpezariji je talijanskog proizvođača Calligaris. Spavaće sobe su opremljene slovenačkim namještajem. Televizor je plazma Pioneer. Zavjese su italijanske. Zidovi su obojeni Caparol bojama. U cijenu stana ulazi i postojeći namještaj sa opremom i uređajima.

Na ovoj nekretnini su prilikom gradnje primijenjeni najviši standardi iz građevinarstva, a to uz komfornu kvadraturu koja je funkcionalno iskorištena i miran ambijent naselja stvaraju lagodan ugođaj stanovanja.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share