Loading...

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Ciglane Dajanli Ibrahim bega

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Ciglane Dajanli Ibrahim bega

198.900KM

Opis nekretnine

Prodajem komforan trosoban stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Ciglane u ulici Dajanli Ibrahim bega. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji i mirnoj lokaciji a s obzirom da je to sada jednosmjerna ulica bez gužvi i sa dovoljno mjesta za parking na platou i uz samu ulicu.

Predmet prodaje jeste trosoban stan ukupne povrsine 78 m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade, sunčan stan sa primarnom orijentacijom Istok – Jug. Stan se sastoji od predsoblja u kojem se nalazi garderoba i wc-e zatim dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na veliku lođu sa koje se pruža otvoreni pogled na Centar i Stari grad, degažman sa dvije spavaće sobe, kupatilo sa wc-om i ostava-garderoba a takođe stanu pripada i jedna zasebna prostorija -ostava povrsine cca 6 m2 koja se nalazi u hodniku zgrade.

Stanje stana je jako dobrom stanju a isti je renoviran nekoliko godina unazad a jedino je ostalo vanjska stolarija da se zamjeni ali je još u dobrom stanju i funkcionalna. Grijanje u stanu je centralno a sama zgrada ima dva ulaza i to sa platoa glavni ulaz i pomoćni sa saobraćajnice.

Stan je i lijepo i funkcionalno namješten, namještaj vrlo malo korišten i u dobrom je stanju. Opcija prodaje je sa namještajem ali nije glavni uslov.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a  cijena stana iznosi 198.900,00 KM ili 2.550,00 KM/m2!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share