Loading...

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Envera Šehovića

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Envera Šehovića

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem trosoban stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Dolac Malta u ulici Envera Šehovića, općina Novo Sarajevo. Sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u neposrednoj blizini u radijusu od 300m nalaze tržni centri “Mercator,” “Klas”, “Unipromet”, “Robot”, “Konzum”, “Drvopromet” te Hitna Pomoć, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, banka, pošta, itd.

Bitno je istaći da je osnovna škola “Malta” udaljena cca 50m, dok je dječiji vrtić “Kekec” udaljen cca 200m od zgrade. Vilsonovo šetalište od stana je udaljeno 5 minuta lagane šetnje. Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je tramvajsko i autobusko stajalište udaljeno samo 100 metara od zgrade, a ispred zgrade se nalazi parking prostor za stanare.

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 90 m2 koji se nalazi u visokom prizemlju. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa balkonom, odvojenom kuhinjom iz koje imaju takođe vrata za balkon zatim veliko kupatilo sa wc-om , ostava i dvije velike spavaće sobe.

Grijanje u stanu je centralno a stan zbog svoje veličine i rasporeda je pogodan i za višečlanu porodicu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share