Loading...

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Marijin Dvor

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Marijin Dvor

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem trosoban stan u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji Marijin Dvor u ulici Franca Lehara. Radi se o lokaciji koja je izuzetno komunikacijski dobro povezana sa ostalim dijelovima grada, bilo tramvajem ili autobusima a u neposrednoj blizini je i Željeznička i Autobuska stanica. Sama lokacija zgrade je u lijepom okruženju, sa dosta zelenila i parkovnih povrsina a takođe u neposredoj blizini se nalaze i tržni centri Alta, Sarajevo city centar, Importane, Državna bolnica, škole, vrtić, ambasade, muzeji  kao i ostali sadrzaji potrebni za normalno življenje.

Predmet prodaje jeste stan  površine 72,43 m2 (uknjiženo) po strukturi je trosoban a nalazi se na 8.  spratu a  zgrada ima 12 spratova, dvostrano orijentisan. Sastoji se od predsoblja, wc-a, kupatilo,  prvi dio stana (Istočna orjentacija-pogled prema Uniticu) sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i lodje a drugi dio stana ( zapadna orjentacija-pogled prema Američkoj ambasadi) su dvije spavaće sobe od kojih veća ima izlazak na drugu lodju.

Stan je kompletno renoviran prije 5 godina a tom prilikom je zamjenjeno sve od podova, grijanja, elektro instalacija, vodovod i kanalizacija, stolarija unutrasnja i vanjska. Stolarija vanjska je PVC, višekomorni sistem sa dodatnim punjenjem stakla, na svim prozorima su i vanjske roletne  (proizvodjac Saplast), unutrasnja stolarija puno drvo, ulazna vrata blindo. Stan ima otvoreni pogled na obje strane i prema Uniticu i druga strana Američka ambasada i Pofalići.

Stan je takodje i namjesten sa potrebnim namjestajem i opremom, vrlo malo je koristen jer se u stanu ne živi pa je stan i namještaj izuzetno dobro očuvan kao da nije ni korišten.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share