Loading...

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Skenderija

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Skenderija

Cijena na upit

Opis nekretnine

Na atraktivnoj lokaciji Skenderije,  u neposrednoj blizini ambasade, zgrade evropske Unije, Parlamenta i mnogih drugih sadržaja i institucija prodajemo salonski stan (austrougarska gradnja).

Predmet prodaje jeste salonski stan površine 89 m2 koji se nalazi u visokom prizemlju a sam stan je  trostrano orijentisan. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom,  velikim dnevnim boravkom sa kaminom, spavaće sobe, dječije sobe, kupatila sa wc-om, ostave i dodatno podrumske prostorije. Grijanje u stanu  je etažno na plin.

Stan je kompletno renoviran prije 5 godina a tom prilikom je urađena čak i nova ploča, kompletna izolacija, malterisanje zidova, kompletne instalacije (voda, kanalizacija, struja i plin) sve novo urađeno i zamjenjeno. Završne obrade, kao što se može vidjeti i na slikama, su urađene i ugrađene samo od najkvalitetnijih materijala.

Stan je pogodan i kao poslovni prostor tipa kancearija, raznih ordinacija i svih drugih djelatnosti osim prodajnog i ugostiteljskog tipa a takođe i dobra opcija i investicija za kratkoročni najam.

Vlasnička dokumentacija je uredna  i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share