Loading...

Prodajem vikendicu u Bihaću Pritoka

Prodajem vikendicu u Bihaću Pritoka

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem vikendicu i zemljište koja se sa nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Pritoka. Vikendica se nalazi na jako mirnoj lokaciji u prirodnom ambijentu u neposrednoj blizini rijeke Une.

Vikendica se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.750 m2 a dimenzije objekta iznose 6,02 x 1,95 + 8,20 x 6,45 m. Objekat se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, trpezarije iz koje se izlazi na vanjsku terasu, degažmana, spavaće sobe, kupatila i wc-a i jedne tavanske prostorije.

Vikendica je izgrađena 2009. godine, posjeduje centralno grijanje na drva. Iza vikendice se nalazi pomoćni objekat tipa drvarnice kao i pecara urađena u kamenu a takođe oko objekta su urađene kamene staze.

Samo zemljište je pravilnog pravougaonog oblika a prilaz ima i sa asfaltnog puta. Na preostalom dijelu zemljišta je zasađen voćnjak sa 130 stabala raznog voća. U dijelu parcele na kojoj se nalazi vikendica su zasađene Tuje što daje osjećaj intimnosti.

Vikendica posjeduje urednu građevinsku i vlasničku dokumentaciju kao i sve priključke komunalne infrastrukture. Cijena vikendice će biti u skladu sa dogovorom!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share