Loading...

Prodajem vikendicu u Bihaću Vučjak

Prodajem vikendicu u Bihaću Vučjak

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem vikendicu u Bihaću koja se nalazi na lokaciji Vučjak u prelijepom prirodnom ambijentu ispod same Plješevice. Imanje se nalazi na jako lijepo lokaciji Vučjaka uz još nekoliko vikend objekata.

Predmet prodaje jeste vikendica dimenzija 7,5 x 7,5 metara spratnosti prizemlje i potkrovlje koja se nalazi na zemljištu površine 750 m2. U prizemlju vikendice se nalazi vanjska terasa, ostava, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba i kupatilo i wc. Potkrovlje se sastoji od jedne velike prostorije predviđene za odmor sa takođe većom vanjskom terasom sa otvorenim pogledom na okolinu.

Sam objekat je nove gradnje i građen je od čvrstih i kvalitetnih materijala renomiranih proizvođača. Uz vikendicu se nalazi i pomoćni objekat dimenzija 5 x 3,5 metra tipa vanjske kuhinje i pecare.

Sama parcela je pravilnog oblika i jako lijepo uređena. Kompletna parcela je ograđena a dvorište je popločanom kamenom i jako lijepo uređeno sa zasadima ukrasnog bilja. Prilaz zemljistu je direktno sa makadamskog puta koji je probijen i uplanjen.

Objekat posjeduje priključak struje i vode. Vlasnicka dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena vikendice će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share