Loading...

Prodajem vikendicu u Bihaću Zavalje

Prodajem vikendicu u Bihaću Zavalje

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem vikendicu u Bihaću koja se nalazi na odličnoj lokaciji u planinskom ambijentu u naselju Zavalje. Vikendica se nalazi na zaista prelijepoj i jako mirnoj lokaciji okružena šumom i zračnom banjom.

Predmet prodaje jeste vikendica koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 500 m2 a dimenzije objekta iznose 6 x 5 + 6 x 5 metara, spratnosti prizemlje i galerija a vikendica je izgrađena 2014. godine. Vikendica posjeduje dnevni boravak sa ugradbenim kaminom, kuhinju, kupatilo i wc u prizemlju i galeriju sa prostorom za spavanje. U drugom dijelu prizemlja se nalazi prostorija za odmor tipa konobe gdje se nalazi pecara i veoma lijepo uređen prostor za sjedenje, odmor i uživanje.

Vikendica je vrhunskog dizajna, građena u štihu sa ambijentom i lokacijom na kojoj se nalazi, a radi se o čvrstom objektu koji je građen od najkvalitetnijih materijala (Porotherm cigla, termo fasada 12 cm plus dodatno fasada uređena u prirodnom kamenu…)

Vikendica posjeduje priključak struje a takođe i spremnik od 5000 litara za vodu koji je dovoljan za cijelu godinu dana korištenja.

Sama parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena sa kamenim podzidom, zasadima raznog mladog voća kao i dosta ukrasnog bilja. Uz vikendicu se nalazi i pomoćni objekat (dimenzija 4 x 3 metra) tipa ostave.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena vikendice će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share