Loading...

Prodajem vikendicu u Brezi Župča

Prodajem vikendicu u Brezi Župča

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem vikendicu sa voćnjakom u općini Breza u naselju Župča koje se nalazi na jako mirnoj i lijepoj lokaciji. Prilaz do parcele je cca 400 metara makadamskim putem a ostalo je asfalt.

Predmet prodaje jeste vikendica i voćnjak koji se nalaze na zemljišnoj parceli površine 3.065 m2 a sama parcela je pravouganog oblika i  ograđena je a dužina zemljišta uz put iznosi 80 metara. Treba napomenuti da je kompletno zemljište građevinsko.

Vikend objekat, dimenzija 9 x 5 metara plus terasa na prizemlju, spratnosti podrum i sprat. Objekat ima sve priključke komunalne infrastrukture (voda, struja i kanalizacija). Na imanju se nalaze i pomoćni objekti tipa šupa u kojima se vrši prerada voća i šedrvan za odmor.

Kompletno imanje je zasađeno raznim voćem te ima 270 sadnica raznog voća starosti od 5 do 7 godina a ima i mladih zasada. Od voća dominira šljiva, kruška , jabuka, višnja, trešnja i ostalo voće.

Predmetna lokacija je idealna i za podijeliti na 3 dijela gdje bi se mogle dobiti 3 cjeline obzirom da je svo zemljište građevinsko.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena imanja će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share