Loading...

Prodajem vikendicu u Rakovici Gladno polje

Prodajem vikendicu u Rakovici Gladno polje

110.000KM

Opis nekretnine

Prodajem vikendicu u Rakovicu koja se nalazi na lokaciji Gladno polje, opština Ilidža. Vikendica se nalazi na prelijepoj  i mirnoj lokaciji. Predmet prodaje jeste vikendica odnosno samostojeći objekat dimenzija suteren 7 x 4 metra, prizemlje 7 x 4 + 5,9 x 4 ukupno 79,60 m2 a koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.070 m2.

Sama parcela je izuzetno lijepo uredjena u blagom nagibu i nalazi se na sunčanoj strani. Dvorište je uredjeno za zasadima horticulture. U dvorištu se nalazi i bazen prečnika 5 metara dubine 1,2 m sa mašinom za prečišćavanje vode i rasvjetom.

Raspored prostorija u objektu je sledeći:

  • Suteren – ljetna kuhinja sa WC-om povezana sa dvoristem do bazena, ostava na drugom dijelu
  • Prizemlje – ulazni hodnik-predsoblje desno kupatilo sa WC-o, lijevo spavaca soba i ravno naprijed dnevni boravak sa kuhinjom I trpezarijom I izlazak na veliki balkon.
  • Potkrovlje – tavan, iz hodnika se izlazi stepenicama na izvacenje u potkrovlje koje je uredjeno kao proctor za spavanje.

Grijanje objekta je uradjeno etažno grijanje na čvrsto gorivo preko kamina i u dnevnom boravku je podno grijanje. Objekat posjeduje priključak gradskog vodovoda i kanalizacije. Vanjska fasada je termo a podzidi i prilaz kući kao i podesti, vanjske česme  ostalo je uradjeno u kamenu.

Vlasnistvo cisto, cijena 110.000 KM!!!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share