Loading...

Prodajem vikendicu u Sarajevu Hum brdo

Prodajem vikendicu u Sarajevu Hum brdo

120.000KM

Opis nekretnine

Prodajem vikendicu u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji Hum brdo, općina Novo Sarajevo. Vikendica se nalazi na jako mirnoj lokaciji bez gradske buke a ipak u blizni grada.

Predmet prodaje jeste vikendica koja se nalazi na zemljišnoj parceli pvršine 1.280 m2 a dimenzije objekta iznose 9 x 8 metara spratnosti prizemlje i sprat. Prizemlje objekta se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i wc-a. Sprat objekta se sastoji od jedne velike prostorije površine cca 34 m2 sa otvorenim portalima i balkonima sa dvije strane sa kojih se pruža otvoren pogled. Uz objekat se nalaze i dva pomoćna objekta tipa pecare i hladnjaka.

Samo zemljište je izuzetno lijepo uređeno i kultivisano gdje je pored postojeće hortikulture postoji još 108 sadnica raznog voća. Kompletna lokacija je ograđena.

Objekat je izgrađen 2010. godine od čvrstih i kvalitetnih materijala gdje je urađena vanjska termo fasada, krov, gdje je predviđeno grijanje na čvrsto gorivo sa razvedenim instalacijama… Objekat posjeduje priključak struje i vode.

Cijena vikendice iznosi 120.000,00 KM!!!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share