Loading...

Prodajem vikendicu u Visokom Piramida Sunca

Prodajem vikendicu u Visokom Piramida Sunca

60.000KM

Opis nekretnine

Prodajem vikendicu u Visokom na samoj lokaciji Piramida Sunca, udaljena svega nekih 50 metara od mjesta iskopavanja. Vikendica je udaljena od grada cca 1 km a sam prilaz je asfaltnim putem a do same vikendice cca 30 metara dobrog makadamskog puta te je sam prilaz riješen i ucrtan. Objekat se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji koja je izuzetno puno posjećenja i pruža mogućnost dobre investicije za turizam.

Predmet prodaje jeste vikendica koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.767 m2 a tlocrtna povrsina vikendice iznosi 43 m2 plus još dva pomoćna objekta i to jedan 4 m2 a drugi 14 m2. Vikendica je izgrađena 1982. godine a sastoji se od prizemlja i sprata. Prizemlje, dimenzija 6 x 4 metra a sprat kuhinja (2 x 3 metra), dnevni boravak (5 x 4 metra), soba (3 x 3 metra), kupatilo … Grijanje objekta je riješeno na čvrsto gorivo a vikendica ima priključak na gradski vodovod, struja prikljućena…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena vikendice iznosi 60.000 KM s tim da bi se u račun moglo uzeti auto vrijednosti do cca 10.000 KM!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share