Loading...

Prodajem Villu u Neumu Surdup

Prodajem Villu u Neumu Surdup

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem ekskluzivnu Vilu u Neumu koja se nalazi na lokacji Surdup, drugi red od mora (udaljena svega 40 metara od mora) sa prekrasnim pogledom na neumski zaljev. Ukupna povrsina objekta iznosi 490 m2+ 110 m2 terasa i balkona. Kuca se nalazi na parceli od 333 m2.

Sastoji se od  15 spavaćih soba, četiri dnevna boravka, osam novih kupatila. Vila je gradjena u periodu 2005.-2016. godine i  objekat je kao nov. U izradi kuce koristeni su vrhunski materijali kao i toplotne i zvucne izolacije.

Pored skupe talijanske keramike na stubistu je polegnut visokokvalitetni egipatski i talijanski mramor. U objektu se nalazi 30 novih sobnih vrata  (orah/ mahagoni). Objekat je klimatiziran (10 separatnih klima uredjaja) i takodje kroz solarno postrojenje raspolaze sa vrućom vodom. Vila posjeduje unutarnju garažu za četiri auta + dva parkirna mjesta pred kućom. Garaza ima arhitektonsku izvedbu tako da u svakom trenutku može biti preinačena u poslovni prostor od nekih 90 m2.

Vila je apartmanskog tipa i zadnje dvije godine sa dobrom popunjenosti. Pored apartmana posjeduje i stan za vlasnika sa velikim terasama.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva sa Upotrebnom dozvolom i vlasnickim listom. Cijena Ville ce biti u skladu sa dogovorom!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share