Loading...

Prodajem Villu u Sarajevu Poljine

Prodajem Villu u Sarajevu Poljine

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem kucu – Villu u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji Poljine, na izuzetno lijepoj i mirnoj lokaciji sa otvorenim pogledom. Poljine su najpoželjniji rezidencijalni dio Sarajeva zbog kratke distance od gradskog centra, 10 minuta vožnje i samo 20 minuta vožnje od aerodroma. Odlika naselja je sunčana jugozapadna orijentacija, visina iznad sarajevske magle (700m), lijepa priroda i spektakularan pogled na grad i okolna brda.

Villa se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.040 m2 a dimenzije objekta iznose 11 x 8 metara spratsnoti prizemlje i sprat. Prizemlje Ville se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, ostave, kupatila i wc-a i terase. Na spratu se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo sa wc-om.

Sama parcela – zemljište je u blagom padu i kaskadno je uređeno sa podzidima. Cjelokupna parcela je ograđena kamenom ogradom a na parceli je zasađeno i 60 stabala voća. Uz objekat se nalazi i ljetna bašta sa fontanom.

Grijanje u objektu je kombinacija plin i struja, objekat posjeduje video nadzor a sam objekat je građen visokim standardom.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share