Loading...

Prodajemo apartmane na Bjelašnici Babin Do

Prodajemo apartmane na Bjelašnici Babin Do

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju apartmane vrhunske kvalitete u novoizgrađenom objektu u blizini ski staze na Bjelašnici, Babin Do. Predmetni apartmani se nalaze u blizini hotela “Bjelašnica”, te se iz većine istih pruža izuzetno lijep pogled na glavnu skijašku stazu na Bjelašnici, kao i na veći dio lokaliteta Babin Do.

Apartmani su udaljeni cca 30km od centra Sarajeva, pa obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji.

Objekat sadrži ukupno 7 etaža spratnosti Su+P+4S, te 62 apartmana različitih površina od cca 45 m2 pa do cca 60 m2 od kojih većina ima otvoren pogled na stazu. Svaki apartman u biti ima jednu ostavu ali se može dodatno kupiti ostava u suterenskim dijelovima objekta površine 1,5 m2 kao skijašnica.

Standard izgradnje i opreme:

Konstrukcija objekta je monolitno armirano betonska koju u vertikali čine AB stubovi i zidovi. Horizontalna konstrukcija se sastoji od AB monolitnih ploča i greda, ramova, a ispunski zidovi su građeni od opečne cigle u blokovima.

Krov objekta je projektovan kao kosi, sa blagim nagibom koji prati kosinu okolnog terena. Fasada je termički izolovana, debljine 15 cm sa izvrsnim toplotno – izolacijskim svojstvima. Ugrađena je trenutno najbolja vanjska PVC stolarija dostupna na tržištu marke „REHAU“ sa šestokomornim profilom a upotpunjena je troslojnim, izo staklom sa „Low-E“ efektom.

Plinsko etažno grijanje je obezbijeđeno sistemom razvoda “REHAU”, preko „Vaillant“ plinskog bojlera i “Vaillant” radijatora. Ugrađena su  protuprovalna, protupožarna i zvučno izolovana ulazna vrata sa AB bravom. Kupatilo je kompletno opremljeno sa umivaonikom, visećom WC šoljom, ugradbenim vodokotlićem, setom za umivaonik, te tuš kadom ili tuš kabinom.

Vertikalna komunikacija je obezbijeđena putem stubišta obloženog kvalitetnim kamenim pločicama od bračkog kamena i upotpunjenog inox ogradama, kao i liftom koji je povezan sa garažama.

Objekat posjeduje sve vrste vodovodnih, električnih, plinskih i telekomunikacijskih priključaka sa zasebnim brojilima za mjerenje potrošnje.

Objekat posjeduje Upotrebnu dozvolu i uknjižene sve apartmane a cijena istih će zavisiti od položaja i spratnosti u zgradi.

 

Dijeljenja:

Lokacija

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share