Loading...

Prodajemo četverosoban stan u Sarajevu Kovačići

Prodajemo četverosoban stan u Sarajevu Kovačići

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju četverosoban stan u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji Kovačići u ulici Travnička, općina Novo Sarajevo. Radi se o lokaciji sa izuzetnim i otvorenim pogledom na grad, sa dosta svjetlosti i iznad granice smoga u zimskom periodu.

Predmet prodaje jeste četverosoban stan površine 88 m2, sprat 2, dvostrano orijentisan (Istok-Zapad). Stan je novije gradnje (2016. godina investitor “Džekos”) a uz stan ima  i zasebna garaža površine 17 m2, zatim parking mjesto ispred zgrade površine 12 m2 i ostava u prizemlju zgrade površine 5 m2 te su ovo sve zasebni etažirani dijelovi koji imaju svoje ZK izvadke.

Stan je dosta konforan te ima jako lijep raspored a takođe je lijepo i namješten. Sav namještaj je rađen po mjeri od vrlo kvalitetnih materijala.

Stan se sastoji od predsoblja, zatim zaseban dio degažman u kojem se nalaze dvije dječije sobe kao i kupatilo sa wc-om za te sobe zatim glavna spavaća soba, veliko kupatilo i wc-e, kuhinja i dnevni boravak sa trpezarijom i izlaz na veliki balkon.

Materijali korišteni u završnoj obradi stana su korišteni po izboru vlasnika i mimo standarda opremanja zgrade od strane investitora. Keramika je prve klase, parket hrast, vanjska stolarija PVC mahagoni, unutrašnja stolarija posebne izvedbe puno drvo. Grijanje stana je etažno na plin, stan je dodatno i klimatiziran.

Vlasnistvo čisto, cijena po dogovoru!

 

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share