Loading...

Prodajemo četverosoban stan u Sarajevu Marijin Dvor

Prodajemo četverosoban stan u Sarajevu Marijin Dvor

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju četverosoban stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Marijin Dvor, na prelijepoj lokaciji u ulici Tešanjska sa lijepim i otvorenim pogledom. Radi se o jednoj od najboljih lokacija u gradu gdje se u neposrednoj blizini nalaze svi sadržaji neophodni za stanovanje i normalan život, tržni centri „SCC“ i „Alta“, supermarketi, škole, bolnica, autobusna i željeznička stanica, ugostiteljski objekti kao i gradski prevoz.

Predmet prodaje jeste četverosoban stan površine 111 m2 sa uključenom terasom koja je zatvorena a nalazi se na 5-tom spratu zgrade koja ima lift. Stan je dvostrano orijentisan Istok – Jugozapad a sastoji se od predsoblja, lijevo je jedna manja soba, preko puta kupatilo sa wc-om zatim se ulazi u dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, jedna dječija soba sa izlazom na zatvorenu terasu zatim degažman sa velikom spavaćom sobom, dječijom sobom i kupatilo sa wc-om.

Stan se nalazi u jako dobrom stanju, adaptiran je i dobro održavan. Grijanje je centralno (toplane) a stan je i klimatiziran.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share