Loading...

Prodajemo dvije kuće u Bihaću Ceravačka brda

Prodajemo dvije kuće u Bihaću Ceravačka brda

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo dvije kuće u Bihaću koje se nalaze odličnoj lokaciji u ulici Ceravačka brda. Kuće se nalaze u neposrednoj blizini Kantonalne bolnice Dr. Irfan Ljubijankić kao i svih ostalih sadržaja neophodnih za stanovanje.

Predmet prodaje jesu dvije kuće koje se nalaze na zemljišnoj parceli ukupne površine 729 m.

Prva starija kuća, dimenzija 9 x 8 metara, spratnosti prizemlje i potkrovlje. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila i wc-a, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i jedne veće prostorije koja se nalazi u potkrovlju kuće. Kuća je prije nekoliko godina renovirana i tom prilikom je urađena vanjska fasada i krov, kupatilo i wc, stolarija, instalacije… Uz ovu kuću se nalazi i pomoćni objekt dimenzija 9 x 4 metra koji se sastoji od garaže, ostave i ljetne kuhinje.

Druga, nova kuća, dimenzija 10,70 x 9,00 metara, se sastoji od prizemlja i sprata. U prizemlju kuće se nalazi ulazni hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo sa wc-om i stepenište za sprat. Na spratu kuće se nalazi hodnik, spavaća soba, ostava, kupatilo i wc, dnevni boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kojeg se izlazi na balkon. U dijelu prizemlja kuće se nalazi i garaža. Kuća je prije nekoliko godina kompletno renovirana i tom prilikom je urađena nova vanjska PVC stolarija, podne obloge od parketa, centralno grijanje na struju, nove instalacije struje i vode, krov, zidovi…

Prilaz kućama je direktno sa glavnog asfaltnog puta a cjelokupna parcela je kompletno ograđena i lijepo uređena. Dvorište je popločano a iza nove kuće se nalazi voćnjak.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuća će biti u skladu sa dogovorom!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share