Loading...

Prodajemo dvoetazni stan u Vogošći Jošanička

Prodajemo dvoetazni stan u Vogošći Jošanička

156.000KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju dvoetažni stan u Vogošći koji se nalazi u ulici Jošanička. Stan se nalazi u užem gradskom jezgru grada gdje su dostupni svi sadržaji za normalno stanovanje.

Predmet prodaje jeste stan ukupne površine 112 m2, odnosno svaka etaža ima površinu po 56 m2. Drugi dio stana je potkrovlje tj. nadogradnja i ima svu potrebnu dokumentaciju.

Stan se nalazi na trećoj etaži, osnovna etaža stana je ustvari dvosoban stan koji se sastoji od predsoblja, spavaće sobe, dnevnog boravka sa izlazom na balkon, kuhinje sa trpezarijom i izlazom na balkon te kupatila sa wc-om a u predsoblju se nalazi stepenište za potkrovlje koje se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravak sa kuhinjom i manje kupatilo sa wc-om.

Stan je radjen 2011. godine kada je uradjena i druga etaža. Stan je dvostrano orijentiran sa dosta svjetlosti (prva etaža), podne obloge su laminat, grijanje na struju iako postoji i dovod plina u hodniku, vanjska stolarija je drvena i trebalo bi je zamjeniti. Na drugoj etaži podne obloge su parket hrast i krovni prozori.

Vlasnička dokumentacija je čista, čeka se upis u zemljišne knjige drugog dijela stana, a završen je tehnički prijem. Cijena stana iznosi 156.000 KM sa uknjiženim 112 m2 površine.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share