Loading...

Prodajemo dvosoban stan u Bihaću Maka Dizdara

Prodajemo dvosoban stan u Bihaću Maka Dizdara

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajemo stan u Bihaću koji se nalazi u centru grada u ulici Mehmedalije Maka Dizdara u neposrednoj blizini Doma Kulture (bivši Dom Armije). Stan se nalazi na jednoj od najboljih, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje kao što su dječiji vrtić, osnovne škole, supermarketi, ugostiteljski objekti…

Predmet prodaje jeste komforan dvosoban stan površine 63 m2 koji se nalazi na prvom spratu zgrade. Stan se sastoji od komfornog ulaznog hodnika zatim dnevnog boravka sa izlazom na jedan balkon, odvojene kuhinje sa trpezarijom sa izlazom na drugi balkon, kupatila i wc-a, spavaće sobe i ostave te pripadajuće šupe u podrumu zgrade.

Radi se o jako lijepom i komfornom dvosobnom stanu koji je dvostrano orijenisan. Stan se nalazi u izvornom stanju s tim da je dobro održavan a zbog svoje pozicije i lokacije je pogodan da se pretvori i u poslovni prostor.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share