Loading...

Prodajemo dvosoban stan u Sarajevu u izgradnji Otoka Dijamant

Prodajemo dvosoban stan u Sarajevu u izgradnji Otoka Dijamant

132.100KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u Sarajevu koji se nalaze u naselju Otoka u stambeno – poslovnom kompleksu „Dijamant“ u ulici Džemala Bijedića, Općina Novi Grad. Projektovani stambeno-poslovni kompleks se estetski i oblikovno uklapa u postojeće okruženje već formiranog novog dijela naselja Otoka i dodatno ga obogaćuje svojom toplinom, formom i ambijentom, koja je postignuta projektovanjem svijetlih i prozračnih arhitektonskih elemenata.

Predmet prodaje jeste stan koji se nalazi na 3. spratu a njegova  površina iznosi 52,84 m2, po strukturi je dvosban stan. Sastoji se od ulaza (3,22 m2), dnevnog boravka sa trpezarijom (25,16 m2), kuhinje (5,80 m2), kupatila (4,40 m2), soba (10,13 m2), lođa (4,13 m2). Postoji i realna mogucnost da se u sklopu dnevnog boravka formira još jedna manja soba tipa radne ili dječije sobe.

Radi se o veoma komfornom dvosobnom stanu koji je dobro pozicioniran sa dosta svjetlosti i koji je zapadno orijentisan. Stan a i sama zgrada su dobro sigurnosno pokriveni sa interfonom sa kamerom a u hodniku ima predulaz samo za dva stana.

Vanjska stolarija je od petokomornih PVC profila sa dvoslojnim termopan staklima izvrsnih termoizolacionih svojstava. Sanitarije i keramika su visoke kvalitete. Svaka stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualna mjerila za potrošnju vode i struje. Električni bojler za grijanje vode. Grijanje stana je centralno Toplane.

Cijena stana iznosi 2.500 KM/m2 sa uključenim PDV-om u cijenu što budućem kupcu predstavlja dodatnu pogodnost i uštedu prilikom kupovine!

 

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share