Loading...

Prodajemo dvosoban stan u Sarajevu u izgradnji Otoka Dijamant

Prodajemo dvosoban stan u Sarajevu u izgradnji Otoka Dijamant

129.325KM REZERVISANO

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u Sarajevu koji se nalaze u naselju Otoka u stambeno – poslovnom kompleksu „Dijamant“ – Kula „A“ u ulici Džemala Bijedića, Općina Novi Grad. Projektovani stambeno-poslovni kompleks se estetski i oblikovno uklapa u postojeće okruženje već formiranog novog dijela naselja Otoka i dodatno ga obogaćuje svojom toplinom, formom i ambijentom, koja je postignuta projektovanjem svijetlih i prozračnih arhitektonskih elemenata.

Kompleks će se se sastojati od 3 lamele između kojih se nalazi uređena zelena površina. Vanjsko uređenje objekta je tretirano u kombinaciji popločanih i zelenih površina, sa hortikulturnim uređenjem kojim se stvara prijatan ambijent za stanovanje. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa “Dijamant” zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksploataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Predmet prodaje jeste stan na prvom spratu površine 51,73 m2 trenutno u izgradnji i koji se nalazi u „Kula A“ . Sastoji se od ulaza (5,73 m2), kuhinje (4,30 m2), dnevnog boravka sa trpezarijom (22,09 m2), kupatila (4,70 m2), soba  (12,87 m2), lođa (2,04 m2).

Cijena stana iznosi 2.500 KM/m2 sa uračunatim PDV-om u cijenu!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share