Loading...

Prodajemo ili mjenjamo vikendicu u Bihaću Račić

Prodajemo ili mjenjamo vikendicu u Bihaću Račić

60.000KM

Opis nekretnine

Prodajemo ili mjenjamo vikendicu u Bihaću koja se nalazi na lokaciji Račić. Vikendica se nalazi na jako lijepoj lokaciji, u neposrednoj blizini Japodskih otoka (cca 150 metara), sa pogledom na rijeku Unu.

Predmet prodaje jeste vikendica koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.500 m2. Vikendica, dimenzija 6,30 x 4,70 spratnosti prizemlje i potkrovlje, je novije gradnje koja je oko 80 % završena a budućem kupcu se pruža mogućnost da se završni radovi urade prema vlasitim željama i potrebama. U prizemlju vikendice se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo i wc a na spratu se nalazi spavaća soba sa atikom i pogledom na Unu.

Vikendica posjeduje priključke struje i vode a urađena je i septička jama. Cjelokupna parcela je ograđena, zasađena mladim voćem a prilaz parceli je direktno sa asfaltnog puta.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena cjelikupnog imanja iznosi 60.000 KM. Postoji mogućnost zamjene za manji stan u gradu kao i mogućnost da se primi auto u račun (do 7.000 KM).

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share