Loading...

Prodajemo imanje sa bazenom Podvinci Visoko

Prodajemo imanje sa bazenom Podvinci Visoko

Cijena na upit

Opis nekretnine

“Cicko nekretnine” prodaju poslovno stambeni objekat sa bazenom koji se nalazi u naselju Podvinci, općina Visoko. Naselje Podvinci su udaljeni cca 10 km od centra Visokog a radi se o jako lijepoj lokaciji.

Predmet prodaje jeste imanje koje se nalazi na zemljištu površine 4.126 m2 u ravnom dijelu uz rijeku čitavom dužinom. Na zemljištu se nalazi i poslovno stambeni objekat u tlocrtu 285 m, spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje ukupne površine 1.000 m2. Prizemlje objekta je predviđeno kao ugostiteljski dio (restoran, kuhinja, terasa, sanitarni čvorovi), a na spratu je stambeni dio tj. sobe a potkrovlje nije završeno.

Ispred objekta se nalazi otvoreni bazen dužine 25 metara, širine 13 metara a dubine od 1,3 do 2 metra. Dalje iza bazena na samoj rječici bila su dva bazena za uzgoj ribe kao i pomoćni objekat. Poslovno stambeni objekat sada nije u funkciji (zdravstveni razlozi vlasnika).

Ovo lokacije je idealna prilika za one klijente koji žele raditi u ugostiteljstvu i turizmu jer imaju razvijenu svu infrastrukturu kao i za one koji žele svoj mir van urbane zone.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share